Ιούν 22 2014

«ελεύθερη μετακίνηση των ανέργων με όλα τα Μ.Μ.Μ.” κάλεσμα διαμαρτυρίας και διεκδίκησης στο Υπ. Εργασίας την Δευτέρα 23/6/11:30πμ.

Published by at 14:14 under Uncategorized

 Ως Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Ηλιούπολης συμμετέχουμε στη διαδικασία συντονισμού συλλογικοτήτων με αίτημα «την ελεύθερη μετακίνηση των ανέργων με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς«, και στο κάλεσμα διαμαρτυρίας και διεκδίκησης στο Υπουργείο Εργασίας την Δευτέρα 23 Ιουνίου και ώρα 11:30πμ.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Ηλιούπολης / https://askilioupolis.espivblogs.net  / κάθε Κυριακή 7μμ στο δημοτικό άλσος Ηλιούπολης Δ. Κιντής

το κάλεσμα:

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ!

Όλοι εμείς οι άνεργοι, οι απολυμένοι, οι γυναίκες, οι νέοι που τελειώνουμε τις σχολές και δε βρίσκουμε δουλειά, δεν αντέχουμε να πληρώνουμε άλλο για να μετακινηθούμε, για να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες. Θέλουμε να συγκροτήσουμε ένα μεγάλο κίνημα, διεκδικώντας την αξιοπρεπή διαβίωση των ανέργων και για το βασικότερο δικαίωμα, το δικαίωμα στην σταθερή και αξιοπρεπή εργασία. Οι μετακινήσεις, όπως και η υγεία, η παιδεία, η ασφάλιση είναι για εμάς κοινωνικό δικαίωμα, διεκδικούμε την κατάργηση των 5μηνων και το ελαστικών σχέσεων εργασίας, θέλουμε σταθερή δουλειά για όλους.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ. ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ. ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.
• Καλούμε όλους τους φορείς, τα σωματεία, τα συνδικάτα, τις επιτροπές γειτονιών και τις λαϊκές συνελεύσεις, τις συλλογικότητες ανέργων και εργαζομένων, σε μια κοινή διεκδίκησης της ελεύθερης χρήσης των ΜΜΜ, για τους άνεργους και τις άνεργες.
• Διεκδικούμε η κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ, να είναι ισοδύναμη της κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/6 ΣΤΙΣ 11:30 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΤΑΔΙΟΥ) ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

> αφισάκια-κάλεσμα στην εν λόγω κινητοποίηση:

dorean-metakinisi-anergoi-21  

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «ελεύθερη μετακίνηση των ανέργων με όλα τα Μ.Μ.Μ.” κάλεσμα διαμαρτυρίας και διεκδίκησης στο Υπ. Εργασίας την Δευτέρα 23/6/11:30πμ.

Comments are closed.

css.php