Σεπ 20 2013

[Σαβ.20/9, 12.00, Κανάρια] πορείες / αντιφασιστική & για απεργία εκπαιδευτικών

Published by at 09:46 under Uncategorized

> το Σάββατο 21/9 στις 12.00 το μεσημέρι καλούνται οι ακόλουθες πορείες στη γειτονιά μας, στις οποίες και ως Α Σ Κ Ηλιούπολης θα συμμετέχουμε:

afisa 19 sep ÏÊ 21_9_sedil

  • ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ζ΄ ΕΛΜΕ:

Η Ζ ΕΛΜΕ, σε συνεργασία με τον σύλλογο εκπαιδευτικών ΠΕ “Μ. Παπαμαύρος” και την Ένωση συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Ηλιούπολης σας καλούν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013, στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Κανάρια.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ!

  • από το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣΕκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου ανθρώπου που δολοφονήθηκε σε ενέδρα χρυσαυγιτών. Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών.
    Δεν έχουν καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού-λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας. Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά. Να σβήσουν από προσώπου Γης». Η οργή και η αγανάκτηση να γίνουν οργανωμένος αγώνας. Αυτό τρέμουν τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, οι χρυσαυγίτες.
    Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια σε αυτή τη ναζιστική συμμορία και στο σύστημα που γεννά το φασισμό και τσακίζει τη ζωή μας».
    Καταδικάζουμε τη δολοφονική συμμορία, τα ναζιστικά σκουπίδια της Χρυσής Αυγής, τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, που δολοφόνησαν ένα νέο άνθρωπο στο Κερατσίνι, που οργάνωσαν δολοφονική επίθεση ενάντια σε στελέχη και μέλη του ΚΚΕ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ,
ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ
το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στις 12 το μεσημέρι
στα ΚΑΝΑΡΙΑ

 

>> από τη συμμετοχή της Α Σ Κ Ηλιούπολης στη μεγάλη (με όρους συμμετοχής και απόστασης που διανύθηκε) αντιφασιστική-απεργιακή πορεία του Σαββάτου 21/9:

Αντιφασιστική και Απεργιακή  πορεία Ηλιούπολη 21 09 2013 042

και το σχετικό κείμενο της Α Σ Κ Ηλιούπολης που μοιράστηκε

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο [Σαβ.20/9, 12.00, Κανάρια] πορείες / αντιφασιστική & για απεργία εκπαιδευτικών

Comments are closed.

css.php