Κατηγορίες
Uncategorized

για την παρέμβαση σε γραφεία εργολάβου υπεύθυνου για αποκοπές ηλεκτρικού ρεύματος

[αναδημοσίευση από το BLOG της Α Σ Κ Μπραχαμίου:]

Παρέμβαση στα γραφεία της Γαντζούλας ΑΤΕ

Σήμερα το πρωί κάναμε παρέμβαση στα γραφεία της εταιρείας Γαντζούλας ΑΤΕ. Η παρέμβαση οργανώθηκε από κοινού από τις συνελεύσεις του Μπραχαμίου, της Δάφνης, της Ηλιούπολης και της Νέας Σμύρνης. Ο λόγος ήταν ότι είχαμε την πληροφορία ότι η Γαντζούλας ΑΤΕ αναλαμβάνει διακοπές συνδέσεων ρεύματος από τη ΔΕΗ στις περιοχές μας (και ίσως και αλλού).

Ο αρχικός τρόπος αντίδρασης των ιδιοκτητών και μεγαλοστελεχών ήταν αυτός του τραμπούκου. Η παρέμβαση μας ήταν λοιπόν από την αρχή δυναμική, ενώ λόγω του τρόπου αντίδρασης τους, εξελίχθηκε σε επεισοδιακή. Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν ήταν ότι “…πώς τολμάτε να μπαίνετε στην ιδιοκτησία μας…”, “…απλώς τη δουλειά μας κάνουμε…”, “…γιατί δεν πάτε στη ΔΕΗ που δίνει τις εντολές…” και άλλα τέτοια. Πάντα με απειλές και χειροδικίες. Τους δηλώσαμε σαφώς ότι στόχος μας είναι να μην κοπεί κανένα ρεύμα σε κανένα σπίτι. Και ότι σε αυτόν τον αγώνα θα σταθούμε απέναντι σε κάθε γρανάζι του συστήματος, που συνεισφέρει έστω και ελάχιστα, στις διακοπές. Και άρα και απέναντι σε κάθε εργολάβο.

Στο τέλος βλέποντας την αποφασιστικότητά μας, και ενώ είχε έρθει και η αστυνομία, αναγκάστηκαν να παραδεχθούν ότι ήταν εργολάβοι διακοπών έως τις 31/12/2011, ενώ πλέον την εργολαβία για τις περιοχές μας την έχει κερδίσει μία τεχνική εταιρεία ονόματι Παπαναστασίου.

Είμαστε σε διαδικασία να μάθουμε περισσότερα και για αυτόν.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

 

http://katadimadim.blogspot.com/2012/02/blog-post_09.html