Κατηγορίες
Uncategorized

Κανένας μόνος απέναντι στη προσπάθεια τρομοκράτησης και καταστολής των αγώνων. [όλοι την Πέμπτη 2/10 στις 2:00μμ στα δικαστήρια του Πειραιά]

Κανένας μόνος απέναντι στη προσπάθεια τρομοκράτησης και καταστολής των αγώνων

Η αντιφασιστική διαδήλωση στη μνήμη της δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι ήταν μεγαλειώδης και μαχητική. Ο λαός και η νεολαία έδειξαν με την συμμετοχή και την αντίστασή τους απέναντι στην κρατική τρομοκρατία που εξαπολύθηκε εναντίον τους πως είναι αποφασισμένοι να παλέψουν ενάντια στο φασισμό και το σύστημα που τον γεννά και τον συντηρεί.

Για άλλη μια φορά οι κατασταλτικοί μηχανισμοί επιδόθηκαν σε απίστευτες πράξεις βίας, εκφοβισμού και ξυλοδαρμούς και προχώρησαν σε συλλήψεις αγωνιστών, με σκοπό την τρομοκράτηση του λαού και της νεολαίας.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και συναγωνιστές στα κινήματα της γειτονιάς της Ηλιούπολης και των νοτίων προαστίων. Αγωνιστές που βρεθήκαμε μαζί σε τοπικούς αγώνες για το βουνό, τους ελεύθερους χώρους, το Ελληνικό. Σε αγώνες για το μεροκάματο, για τα χαράτσια, για την ελεύθερη μετακίνηση με τα ΜΜΜ, ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, για τα δικαιώματα στους χώρους δουλειάς.

Αγωνιζόμαστε μαζί, ενάντια στη κρατική βία και καταστολή, δίνουμε τον αντιφασιστικό αγώνα στους δρόμους και στις γειτονιές μας χωρίς να φοβόμαστε, ενάντια στην εκμετάλλευση, την αδικία και την υποταγή. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σ’ αυτούς που βρίσκονται η θα βρεθούν στα χέρια τους υπερασπιζόμενοι τα δημοκρατικά δικαιώματα ενάντια στη φασιστικοποίηση της δημόσιας ζωής.

  • Απαιτούμε την απόσυρση των κατασκευασμένων κατηγοριών.
  • Απαντάμε αγωνιστικά στην κρατική τρομοκρατία και καταστολή.
  • Καλούμε την Πέμπτη 2/10 στις 2:00μμ στα δικαστήρια του Πειραιά σε αγωνιστική συμπαράσταση των συλληφθέντων συναγωνιστών.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

δείτε το αρχείο σε μορφή word πατώντας εδώ