Κατηγορίες
Uncategorized

ενημέρωση για τις κινητοποιήσεις για τον αγώνα στα φροντιστήρια “ανέλιξη”

sefk anelixi

> Δευτέρα 15 Ιούλη στις 19.00, στην πλατεία Φλέμινγκ στην Ηλιούπολη: εκδήλωση-συζήτηση με θέμα την υπεράσπιση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και τον αγώνα των απολυμένων από τα φροντιστήρια «Ανέλιξη» μπροστά στον εκβιασμό της ανεργίας και τον κοινωνικό κανιβαλισμό.

 

> Τετάρτη 17 Ιούλη 8.30 το πρωί, στην πλατεία 25ης Μαρτίου, Φαρμακίδου 2 στην Ηλιούπολη: συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τα φροντιστήρια «Ανέλιξη».

update – ανταπόκριση από τη συγκέντρωση: Τετάρτη 17 Ιούλη: συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τα φροντιστήρια «Ανέλιξη». Δεκάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, αλληλέγγυοι στήριξαν την κινητοποίηση της Επιτροπής Αλληλεγγύης στους απολυμένους καθηγητές από τα φροντιστήρια Ανέλιξη. Η εργοδοσία αρνήθηκε να συζητήσει και κάλεσε τους μηχανισμούς καταστολής. Στην παρέμβαση στο δεύτερο φροντιστήριο, στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης, η συγκέντρωση έγινε, ενώ έξω από το φροντιστήριο υπήρχαν 2 περιπολικά με τα πληρώματά τους και 2 ασφαλίτες, που δήλωσαν ότι προσήλθαν μετά από κλήση του εργοδότη…

 

επίσης:

– 10 Iούλη: Μαζική δυναμική κινητοποίηση της Επιτροπής Αλληλεγγύης στους απολυμένους συναδέλφους έξω και από τα δύο φροντιστήρια “Ανέλιξη”.

anelixi_10_7_13_j anelixi_10_7_13_i anelixi_10_7_13_h  anelixi_10_7_13_c anelixi_10_7_13_b anelixi_10_7_13_a

– 8 ΙΟΥΛΗ: δημιουργία Επιτροπής Αλληλεγγύης στους απολυμένους συναδέλφους από τα φροντιστήρια “Ανέλιξη” στην Ηλιούπολη

3 απαντησεις στο “ενημέρωση για τις κινητοποιήσεις για τον αγώνα στα φροντιστήρια “ανέλιξη””

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.